Spring til indhold

Simply®

Din indkøbskurv er tom

Premium chokolade

Håndlavet i København med de bedste naturlige ingredienser

Shop chokoladebarer

It's all natural

Hos Simply elsker vi naturlige ingredienser, og vi går langt uden om kunstige sødemidler, aromaer og farvestoffer. Vi er nok lidt kræsne, når det kommer til vores ingredienser. Naturen er vores vigtigste allierede – smag og kvalitet betyder alt for os. Altid. Vi bruger meget tid på at finde nye og spændende smage, og vi vil gå langt for nye innovative muligheder, men vi går aldrig på kompromis med god smag. Dette er vores kærlighed til naturlig chokolade.

Læs mere her

Leder du efter vegansk eller glutenfri chokolade?

Vegansk chokolade

Glutenfri chokolade

Projekt drivhus

Vores venner i Afrika

I et drivhus ved en kakaoplantage tæt på San Pédro i Elfenbenskysten, dyrker en gruppe lokale kvinder grøntsager og frugt i et drivhus. Det er ikke muligt at opdyrke grøntsager og frugt i det område, grundet jordforhold, manglende vand og varmen. Men med vores drivhus, den rette jord og vandforsyning har vi bidraget til nærende fremtid for vores kakaofarmere og deres familier.

Solceller

We love the sun

Normalt er solen en af chokoladens værste fjender – både sollys og varmen fra strålerne er nemlig med til at ødelægge chokolade. Men hos Simply Chocolate i København er de to faktisk bedste venner. Vi har fået vores helt eget solcelleanlæg på taget af fabrikken. Det betyder, at vi er 100% selvforsynende med energi, når solen skinner.

Miljø

Vores grønne rejse

Der er – helt forståeligt – stort fokus på emballagen, når vi taler om miljø og genbrug, og hos Simply Chocolate arbejder vi os hele tiden tættere på vores mål om 100% genanvendelig emballage. Vi er på en mission. Forestil dig en spiselig emballage - altså ingen affald. Vi er ikke helt der endnu, men vi er på vej, og indtil vi har nået vores mål, gør vi alt hvad vi kan for at gøre det bedre og bedre.

Følg med på @simplychocolatecph

Simply - Officiel gourmetchokolade webshop

Hos Simply skaber vi ansvarlig og fair gourmet chokolade i eksklusiv kvalitet med kun de bedste naturlige råvarer. Intet andet. Vi har et luksuriøst udvalg af gaveæsker og chokoladeæsker til enhver særlig anledning, højtider som jul og påske eller bare som et sødt indslag på de kedeligste af alle kedelige grå mandage.

Vi har også et fristende udvalg af premium chokoladebarer, som du kan beholde helt for dig selv. Uanset om du er til fyldte chokolader med knas og karamel eller massiv chokolade med havsalt og nødder, vil du med sikkerhed finde mere end én variant i shoppen, som vil få dit mundvand til at løbe. Bland dine yndlings chokoladebarer og chokoladeplader stykvis eller kast dig ud i spændende smagseksplosioner med vores bar kits og blandede kasser med små appetitvækkende mini-chokolader i bites, hvor du kan sætte tænderne i alle vores eksklusive smagsvarianter med enten mørk chokolade, lys chokolade eller hvid chokolade. Skabt med ærlige og redelige kvalitetsråvarer af danske chocolatiers.

Giv dit træningspas et spark bagi med vores udvalg af lækre proteinbarer med chokolade helt uden kunstige tilsætningsstoffer. Få superkræfter efter træning med en naturlig proteinbar fra Simply af rene kvalitetsråvarer, der faktisk smager godt. Her i webshoppen finder du også vores komplette udvalg af proteinbarer samlet i et hårdtslående bar kit.

Chokoladen fra Simply har både holdning og attitude, og du kan være sikker på, at den er produceret med respekt for både mennesker og vores jordklode. Forkæl dig selv med vores limited editions, hvor du finder de unikke af vores fristelser i glittet papir, som er på besøg i vores faste sortiment her og nu. Vores smukt indpakkede chokolader er et sandt farvemekka og emballagen taler sit tydelige sprog, for æskerne fra Simply indeholder nemlig noget helt ekstraordinært.

Vi fører altid det komplette udvalg af vores premium chokolade her i den officielle webshop for Simply, så du kan shoppe netop den chokolade, der falder i din smag. Oplev hele vores søde univers lige her i chokoladebutikken, der altid har åbent, og prøv, om du kan modstå fristelsen til at shoppe én af hver online. Du kan også skrive en personlig hilsen på et af vores postkort og sende chokoladen til en, du har kær. Du ved jo godt, at der altid er en anledning til overordentlig god chokolade.

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit