Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

VORES TEAM

NIELS ØSTENKÆR

CEO

niels@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Sixpack Sally og Creamy Carol. Søndag på sofaen med en kop kaffe, er Creamy Carol min favorit. På en travl mandag, er Sixpack Sally min bedste ven.

SOFIE OXHOLM W. JUHL

Digital Manager

soj@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Crispy Carrie. Jeg er en sucker for kombinationen af knasende karamel, havsalt og lys chokolade. Af en eller anden grund er én bare aldrig nok!

LARS FINK RASMUSSEN

Brand Manager

lfr@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Dem alle sammen! Vores chokoladebarer er ikke bare chokoladebarer - de har personlighed indpakket i smukke farvede folier... og jeg elsker dem alle sammen!

BIRGITTE GOSVIG HANSEN

Sales Coordinator

bgh@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Crispy Carrie. Hun er min yndlings pige, sød med et lille hint af salt. Fantastisk sammen med en kop kaffe!

JESPER Z. POULSEN

Business Development Manager

jp@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Fresh Freddie. Fresh Freddie er simpelthen fantastisk, når jeg har brug for at tilfredsstille min søde tand – end of story! Mørk chokolade sammen med sød og blød kokos og et twist af mynte, passer perfekt sammen.

JACOB HARBO OLSEN

Export & Travel Retail Manager

jho@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Grainy Billy. Grainy Billy er som ingen anden chokoladebar, jeg nogensinde har smagt. Et cremet mix af kokos, hvid chokolade og tranebær omringet af mælkechokolade. Den perfekte balance mellem fyldig chokolade og tranebær får mine tanker tilbage til min yndlingsis fra min barndom.

MAREN COLLIN

Retail Manager

mr@chocolatefactory.dk

Chocolate crush: Salty Fred. Kombinationen af mørk chokolade og saltede stykker ristede mandler redder min dag, hver dag!

EMIL BAVNGAARD KOOHMARAI

Account Manager Sjælland

ek@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Grainy Sue. Karamel, peanuts og mørk chokolade, er simply det bedste af det bedste.

KENNETH EGSGAARD

Head of Finance

ke@chocolatefactory.dk

Chocolate crush: Grainy Billy. Når jeg er i humør til chokolade (hvilket sker ret tit), går jeg altid til Grainy Billy – kokos, tranebær og mørk chokolade er den perfekte kombination!

JESPER RAHBEK

Key account manager

jr@simplychocolate.dk

Chocolate crush: Dark Marci. Efter min mening: simply det bedste marcipanbrød i verden! og gennem mit liv med med udvikling af chokolade har jeg lavet og smagt en hel del!

KARINA OLSSON

Team Leader Production

Chocolate crush: Grainy Billy. Kokos og chokolade er et match made in heaven, og sammen med tranebær er den også virkelig smuk at se på.

WE KNOW WHO ARE THE HAPPIEST EMPLOYEES IN THE WORLD.

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit