Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Om os

Danskproduceret naturlig chokoladenydelse

Med hjemmebane i smukke København, har vi siden 2011 håndlavet prisvindende kvalitetschokolader med de bedste naturlige ingredienser. Fra kakaobønnen i Elfenbenskysten til den færdige chokoladebar, er det naturen, som er vores vigtigste allierede. Vi tror på, at de bedste smagsoplevelser findes, når alt overflødigt skæres fra. Derfor går vi langt uden om kunstige tilsætningsstoffer. Og det er netop det naturlige, det enkle og det autentiske, der har inspireret os til filosofien 'Keep it Simply'. Et livssyn med en enkel præmis om, at det gode ofte findes i det ukomplicerede. Uanset om det er ved at nyde et godt stykke chokolade, tage en pause fra den digitale verden eller beundre et magisk øjeblik.

Same Same but different

Hvis du har været en del af vores chokoladefamilie i mange år, så vil du uden tvivl bemærke, at noget ikke er helt som det plejer. Simply Chocolate er blevet til Simply. Nyt navn. Nyt logo. Nyt design. Men samme ubetingede kærlighed for naturlig chokolade som altid.

Vores nye brandidentitet skal afspejle og omfavne vores filosofi, som betror sig til 'Keep it Simply' - altså en reminder om at give plads til de simple, dyrebare stunder, der virkelig betyder noget. En tilgang til livet, som kommer til udtryk i alt fra udviklingen af vores opskrifter og designet af vores emballager - til vores dagligdag på fabrikken og ikke mindst vores forpligtelse til bæredygtighed.

It's all natural, always.

Naturlighed er er en stor del af vores DNA. Vi bruger de bedste naturlige ingredienser, og når der er blå himmel på Amager, så er den energien fra solens stråler, der forsyner vores chokoladeproduktion. Vi bruger ingen kunstige sødemidler eller kunstige aromaer. Smag og kvalitet betyder alt. Læs mere om vores kærlighed til naturlige ingredienser her.

Cocoa Horizons

Smagen af god samvittighed

I Simply er vi stolte af at være en del af NGO’en Cocoa Horizons, der arbejder målrettet på at forbedre livet for lokalsamfund i kakaoindustrien. Som chokoladeproducent anser vi det som en vigtig pligt at være sit ansvar bevidst og ikke mindst handle herefter. Men for os er det meget mere end en pligt. Vi føler os 100% overbeviste om, at smagen af god samvittighed er den bedste af alle varianter. Det falder os naturligt at producere chokolade med ansvar for både mennesker og natur. Det mener vi faktisk, man kan smage. Læs her om vores forpligtelse til ansvarlig kakaoproduktion her.