Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Naturlighed

De bedste naturlige ingredienser

Lige siden vi åbnede chokoladefabrikken for 12 år siden, så har naturen været den vigtigste allierede og en stor del af Simply DNA'et. Og det er præcis kærligheden til de naturlige ingredienser, der har inspireret os til sætningen "It's all natural." En naturlig chokoladenydelse som skinner igennem i hver en bid, du tager af vores chokolade.

Når vi siger ’All Natural’, så betyder det, at vi bruger det bedste af det bedste fra naturen, og vi går langt udenom kunstige tilsætningsstoffer. Vi er meget kræsne - nogle vil sige nørdede - når det kommer til vores råvarer. Vi vælger omvejen fremfor genvejen, og vi bruger lang tid på at finde de helt rigtige naturlige ingredienser til udviklingen af vores opskrifter. Vi vil have speltflagerne med det helt rette knæk, vi har vores egen opskrift på marcipan, og vores karamel er lavet af honning, sukker og smør – det er det. Og vi ved, at det virker.

Prisvindende smagskombinationer

Chokolade er vores passion og smag betyder alt for os. Derfor er vi så stolte og glade for, at professionelle smagseksperter har tildelt os flere priser igennem årene. Jo, vi knuselsker vores velsmagende, håndlavede chokoladebarer uanset hvad, men at få sine ‘børn’ rost af andre gør vores hjerter varme.

Crispy Carrie, Grainy Billy og Sixpack Sally har blandt andet fået flotte medaljer til Great Taste Awards, som er en anerkendt benchmark for premium fødevarer og drikkevarer - nogle omtaler det gastronomiens 'Oscars'.

Persian Perry og Grainy Sue har også fået pladser på podiet til International Chocolate Awards, som er verdens eneste fuldt uafhængige konkurrence, der anerkender ekspertise indenfor fin chokoladefremstilling.

Kvalitet, nørderi og passion

Chokolade er vores håndværk, og vi elsker at nørde og gøre os umage med hver en lille detalje, så kvaliteten altid er i top. Derfor stiller vi også høje krav til vores leverandører af naturlige råvarer. Vi kommer aldrig til at kunne dyrke kakaobønner på den nordlige halvkugle. Rejsen fra kakaobønne til færdig Simply bar er afhængig af gode samarbejdspartnere, som kan levere os den absolut bedste chokolade, den lækreste persiske lakrids, de sødeste friske dadler og de mest smagfulde peanuts. Vi stræber altid efter at evaluere hver leverandør grundigt og ofte på kvalitet, CSR, børnearbejde, dokumentation, innovation, pris, levering og tilgængelighed. Dette gør os i stand til at holde styr på, at det kun er de bedste naturlige ingredienser, som ender i vores chokolader.

Håndlavet af passionerede chocolatiers

Nogle ting ændrer sig aldrig. Her på fabrikken mixer vi stadig vores chokoladeblandinger med håndkraft og gode overarme. Vi vejer hver enkelt ingrediens af nøje i små skåle - ikke for meget ikke for lidt. Hvorfor? Jo, vi mener, vi bedre kan ramme den rette balance mellem naturlige ingredienser og premium chokolade, når vi har håndværket i hånden og øjne på processen - i stedet for blot at trykke på en knap. Vi er detaljeorienterede, nørdede og gør os umage. Og vi mener faktisk, vores håndværk er med til at skabe den simple, ægte og naturlige oplevelse, vi hver dag stræber efter.

Det falder os naturligt at tage ansvar

Vores ingredienser er - selvfølgelig - ekstremt vigtige for os, men ’All Natural’ betyder også at være bevidst om, hvordan vi laver chokolade og det ansvar, der følger med. Læs mere om vores ansvarsbevidsthed og konkrette initiativer på siden bæredygtighed.