Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Simply® Active

Bootcamps og events

Vores stærkeste familiemedlemmer

Rich Arnold, Sixpack Sally og Speedy Tom er glutenfri og lavet med de bedste naturlige ingredienser, 25% protein, og så er vi gået langt udenom kunstige sødemidler, aromaer og farvestoffer. Vi mener bare, at ægte råvarer og naturlige ingredienser smager bedre. Smag forskellen og find din nye favoritbar.

Karamel, peanuts og premium mørk chokolade

Rich Arnold

Bag et tykt lag premium mørk chokolade finder du et indre af peanuts, karamel, og søde dadler. Arnold er vores bestseller - og vi forstår godt hvorfor. Glæd dig til 25% protein uden kompromis på den høje kvalitet og den gode smag.

Køb nu

Karamel, yuzu, sesam og premium mælkechokolade

Sixpack Sally

Omringet af premium mælkechokolade møder du et indre bestående af karamelknas, yuzu og sesam. Kombinationen af den søde mælkechokolade og den aromatiske yuzu giver dig en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Køb nu

Acai, kakao, passionsfrugt og premium mørk chokolade

Speedy Tom

Tom er en sikker vinder hos de fleste. Smagen af kakao, acai og passionsfrugt overtrukket med et tykt lag premium mørk chokolade vil uden tvivl accelerere din raffinerede smag for naturlige proteinbarer.

Køb nu
The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit