Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Fragt og retur

FRAGT OG LEVERING

Vi sender alle pakker igennem vores underleverandør Coolrunner, som gør det muligt for dig at vælge imellem et antal forskellige fragtfirmaer.

DK
Hvis din ordre er under DKK 499, eksklusive fragt, betaler du et fragtgebyr (prisen fremgår af, når du vælger fragtmulighed). Beløbet fremgår før afgivelse af din ordre. Vi leverer fragtfrit, såfremt du på en ordre køber for mere end DKK 499, eksklusiv fragtomkostninger.

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage.

EU + resten af verden 
Der vil være et fragtgebyr på alle ordrer, der sendes ud af Danmark (prisen fremgår af, når du vælger fragtmulighed). Beløbet fremgår før afgivelse af din ordre og afhænger af den valgte fragtleverandør.
Leveringstiden uden for Danmark er typisk 3-14 hverdage.

Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Når din pakke er afsendt, modtager du en mail med trackinginformationer, der gør dig i stand til at spore din pakke.


Har du brug for hjælp til onlinebestilling, er du velkommen til at ringe til os på +45 33135622 eller sende os en mail på digital@simplychocolate.dk.

Retur og fortrydelsesret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er fødevarer ikke omfattet af fortrydelsesretten, derfor er det ikke muligt at returnere fødevarer, hvis du fortryder dit køb. Øvrige produkter, som ikke er fødevarer, er derimod omfattet fortrydelsesretten efter nedenstående bestemmelser.
Du har ret til at fortryde dit køb (ikke fødevarer) uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har fået leveret dine varer.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får den sidste vare i fysisk besiddelse. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten:
Du fortryder dit køb (ikke fødevarer) ved at give os besked om, at du fortryder, via e-mail: digital@simplychocolate.dk.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Danske kunder kan benytte lovens standardfortrydelsesformular, men det er ikke obligatorisk. Du finder formularen ved at klikke her: fortrydelsesformular

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare (ikke fødevarer), skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Returvarer sendes til:

Pakkecenter Nord
Att.: Simply Chocolate Copenhagen
Ålborgvej 14
9700 Brønderslev

I returpakken skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, faktura eller anden dokumentation for dit køb.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling, og du skal selv betale for returnering af varen. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Det gælder dog ikke i følgende tilfælde:

Hvis du har købt flere varer i en ordre og kun fortryder en del af dit køb, tilbagebetaler vi ikke leveringsomkostningerne. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Varen skal tilbageleveres i intakt originalemballage. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit