FÅ DAGE TILBAGE!

FÅ EN GAVE MED DIN JULEKALENDER

Forudbestil før d. 30 september og få en limited edition shoppingbag

FÅ DAGE TILBAGE!

FÅ EN GAVE MED DIN JULEKALENDER

Forudbestil før d. 30 september og få en limited edition shoppingbag

ABSOLUT SIDSTE CHANCE!

FORUDBESTIL OG FÅ EN GAVE

Nu kan du forudbestille årets lækreste chokoladejulekalender og få vores nye limited edition shopping bag i gave (værdi 149,-).

Med det funktionelle materiale i jute og det æstetiske design i naturens ånd, får du en smuk hverdagstaske, som med sine 35x40 cm giver en rummelighed, der gør tasken praktisk og perfekt til at transportere dine goodies.

Gå på opdagelse i julekalendersortimentet 2023 her på siden og forudbestil din favorit, så får du gaven med automatisk.

Gælder kun til på lørdag, og så længe lager haves.


Se udvalget her

we have upgraded our christmas calendars🤍

I år bliver december ekstra magisk. Vi løfter nemlig sløret for 2 helt nye smukke julekalendere i lyseblå og cremefarve. Indenunder de magiske snefnug gemmer der sig nye smagfulde chokolader, som aldrig har været set før i vores julekalender. Glæd dig blandt andet til årets største nyhed: Cookie Joe! Som altid måler alle vores 6 julekalendere næsten en meter i længden og gemmer på minimum 30 chokolader. Ja, vi mener altså ikke, at 24 er nok... Find din favorit her💫

KUN NATURLIGE INGREDIENSER - AS ALWAYS!

SMAgfulde smagskombinationer

I år er udvalget af premium chokolade julekalendere fra Simply Chocolate større end nogensinde før. Lige meget hvilken kalender, du skal tælle ned til jul med, så kan du se frem til ren naturlig chokoladenydelse.

Alle vores chokolader er fri for e-numre, konservering og øvrige tilsætningsstoffer. I stedet har vi fyldt dem med naturens lækreste råvarer og unikke smagskombinationer.

Glæd dig til alt fra knasende karamel, flagsalt og premium mælkechokolade til et mix af hindbær og persisk lakrids forenet i premium hvid chokolade.

Måske du er mere til mørk? Så kan du se frem til smage af crunchy kaffebønner eller saltede mandler med mørk premium chokolade.

Simply bites of heaven - enjoy!

En julekalender med god samvittighed

THE SEASON OF GIVING

Når du køber vores julekalender, er du med til at give tilbage til de lokalsamfund, der omringer vores kakaofarmere i Elfensbenskysten.

Julen er hjerternes fest, og vores hjerter brænder ikke kun for naturlig og bæredygtig chokolade, men også for de kollegaer, som hver eneste dag bidrager til, at vi får den absolut bedste kakao her til fabrikken. Derfor er vi en del af NGO'en Cocoa Horizons.

Vores chokoladejulekalendere er typisk lidt dyrere end dem, du finder på hylden i dit lokale supermarked. Tilgengæld er den fyldt med ansvarlig chokolade. Og så er den produceret med energi fra vores eget solpanel på taget.


Læs mere om vores ansvarlighed her

CHOKOLADEJULEKALENDER FRA SIMPLY CHOCOLATE

Chokoladejulekalendere fra Simply Chocolate er en nødvendighed til den søde juletid. Her får du et sødt kick af førsteklasses chokolade til hver dag i hele december. Årets klassiske 2023 julekalendre med chokolade fra Simply Chocolate har 30 låger er kommer i to farver, der vil pryde dit hjem. Den ene chokoladejulekalender er i en æstetisk nuance af perlemor og den anden version kommer i år i en smuk mintgrøn farve. Kan du ikke nøjes med 30 låger med små chokolader, imens december snegler sig afsted, har vi heldigvis sørget for ekstraordinære versioner af chokoladejulekalenderen, som du kender den. Går du med vores chokoladejulekalender med 60 stk. små chokolader, kan du sikre en fredelig jul, hvis du nu allerede ved, at du absolut skal dele. Den kan også fungere som total selvforkælelse for personen, der har alt og aldrig nøjes. Vores Simply Chocolate MegaSize chokoladejulekalender rummer næsten 1,5 kilo blandet dansk luksus chokolade, hvilket gør denne ultimative chokolade julekalender til et helt oplagt valg til familien eller som et festligt indslag til virksomheden. Det helt særlige syn af knap 1,5 meter julekalender vil med garanti mætte selv den største slikmund. MegaSize chokoladejulekalenderen indeholder både originale størrelser af vores chokoladebarer, sprøde dragéer og sågar en fin 12 stk. chokoladeæske. Om du går med en julekalender med chokolade i 30, 60 låger eller megasize, er én ting både sikkert og vist; når du først sætter din Simply Chocolate chokolade julekalender frem, så kan det godt blive jul.

Simply Chocolate julekalender med chokolade

Du kan roligt forvente hele paletten af smagsoplevelser af din chokoladejulekalender, som rummer spændende smage med udgangspunkt i fair produceret hvid chokolade, lys chokolade eller mørk chokolade. Som decemberdagene skrider frem, vil du møde vores velkendte og prisbelønnede palette af smage, og ind imellem optræder særlige special guests i form af limited edition chokolader med en snert af appelsin eller dadel, som straks leder tankerne hen på jul. Nogle chokolader i din julekalender har et blødt indre med fristende kombinationer af lækre chewy råvarer som kokos, spelt eller marcipan. Andre chokolader er massive med knasende mandler, nødder eller karamel - og til tider møder du et hint af salt, mint eller lakrids i takt med, at du tæller ned til jul. Fælles for alle chokoladerne bag lågerne er de helt naturlige ingredienser i fineste kvalitet. Med årets lækreste chokoladejulekalender 2023 har du den perfekte værtindegave på plads. I virkeligheden indeholder vores udvalg den oplagte julekalender til både kvinder, mænd og alle derimellem, der sætter pris på det bedste af det bedste. Vi garanterer dig, at det vil vække begejstring, når de fuldvoksne julekalendere spækket med kvalitetschokolade kommer på bordet. Shop hele udvalget af Simply Chocolate julekalendere lige her i vores officielle webshop, og er du sulten efter mere, så serverer shoppen også vores komplette udvalg af chokoladebarer, små chokolader i bites, naturlige proteinbarer og gaveæsker med chokolade på et sølvfad.