Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Klimavenlig fabrik

HOS SIMPLY CHOCOLATE ER SOLEN VORES BEDSTE VEN

Normalt er solen en af ​​chokoladens værste fjender, da både sollys og varmen fra strålerne ødelægger chokoladen. Men hos Simply Chocolate er de to faktisk bedste venner, da vi har fået installeret vores helt eget solcelleanlæg på vores tag. Dette gør os 100% selvforsynende med energi, når solen skinner.

Solstråler er nødvendige for at få kakaoplanter til at vokse, og nu er de også nødvendige for os for at producere vores chokolade uden at udlede CO2. Et sundt klima er afgørende for os for at fortsætte med at dyrke fremragende kakaobønner, og det er naturligt for os at identificere måder at gøre vores produktion mere bæredygtig på.

SMÅ DETALJER MED STOR MILJØMÆSSIG BETYDNING

At være en klimavenlig chokoladefabrik handler også om at huske de små ting, da de samlet set gør en kæmpe forskel for miljøet. Hos Simply Chocolate tog vi en rundtur i vores faciliteter og fandt de områder, hvor vi kunne forbedre os for at minimere vores negative miljøpåvirkning. For eksempel har vi intelligent LED-belysning, der tilpasser sig dagslyset og slukker automatisk, vi har optimeret vores energiforbrug i produktionsfaciliteterne, og vi er opmærksomme på vores affaldssortering. Og vi fortsætter med at arbejde på at blive mere bæredygtige, fordi ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget.