Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Emballage

Forståeligt nok er der stort fokus på emballage og miljøpåvirkning, og hos Simply Chocolate arbejder vi konstant på at komme tættere på vores mål om 100 % genanvendelig emballage. Derfor har vi et stort fokus på emballager, når vi taler om miljø og genbrug. Men vi er stærkt afhængige af, at de valgte æsker og folie passer godt på chokoladen, da selv den smukkeste og bedst tempererede chokolade bliver grå og mister sin sprødhed, hvis den ikke er korrekt indpakket. Med nogle af vores produkter har vi allerede nået vores mål om fuld genanvendelighed, andre steder tester vi stadig mulighederne for at sikre, at den bæredygtige løsning er i overensstemmelse med både fødevaresikkerhed og kvalitet. At gå på kompromis er ikke en del af opskriften hos Simply Chocolate.

Forestil dig en spiselig emballage - altså ingen affald. Vi er ikke helt der endnu, men vi er på vej, og indtil vi har nået vores mål, gør vi alt hvad vi kan for at gøre det bedre og bedre. Det betyder blandt andet, at vi har indgået et samarbejde med organisationen Plastic Change, som arbejder for at reducere plastikaffald og finde bedre alternativer. Målet er en verden helt fri af plastikaffald. Den rejse er vi med på, for naturen og klodens skyld.

 

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit