Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Solenergi

Hos Simply Chocolate er solen vores bedste ven

Normalt er solen en af ​​chokoladens værste fjender, da både sollys og varmen fra strålerne ødelægger chokoladen. Men hos Simply Chocolate er de to faktisk bedste venner, da vi har fået installeret et stort solcelleanlæg på taget af vores fabrik i København. Dette gør os 100% selvforsynende med energi, når solen skinner.

Solstråler er nødvendige for at få kakaoplanter til at vokse, og nu er de også nødvendige for os for at producere vores chokolade uden at udlede CO2. Et sundt klima er afgørende for os for at fortsætte med at dyrke fremragende kakaobønner, og det er naturligt for os at identificere måder at gøre vores produktion mere bæredygtig på.

 

Energineutral transport

Systemet betyder, at vi vil sænke vores CO2-udledning med en mængde, der kan sammenlignes med 25 private husstandes årlige energiforbrug. Samtidig arbejder vi sammen med vores chokoladeleverandør for at sikre, at vores fragt fra Belgien til København bliver 100 % energineutral. Ifølge vores plan vil vi nå dette mål i 2025.

 

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit