Spring til indhold

Din indkøbskurv er tom

Fragt & retur - produktside

Fragt

Vi sender alle pakker igennem vores underleverandør Coolrunner, som gør det muligt for dig som kunde, selv at vælge imellem et antal forskellige fragtfirmaer.

DK
Hvis din ordre er under DKK 499, eksklusive fragt, betaler du et fragtgebyr (prisen fremgår af, når du vælger fragtmulighed). Beløbet fremgår før afgivelse af din ordre. Vi leverer fragtfrit, såfremt du køber for mere end DKK 499, eksklusiv fragtomkostninger, på én ordre.

Leveringstiden i Danmark er typisk 1-3 hverdage.

EU + resten af verden
Der vil være et fragtgebyr på alle ordrer, der sendes ud af DK (prisen fremgår af, når du vælger fragtmulighed). Beløbet fremgår før afgivelse af din ordre.
Leveringstiden uden for Danmark er typisk 3-14 hverdage.

Alle vores pakker er forsikret og med track & trace-nummer. Når din pakke er afsendt, modtager du en mail med tracking informationer, der gør dig i stand til at spore din pakke.

Har du brug for hjælp til onlinebestilling, er du velkommen til at ringe til os på +45 33135622 eller sende os en mail på digital@simplychocolate.dk.

The RE-ZIP loop

Returner og bliv belønnet!

Vælg RE-ZIP for at redde planeten fra endnu en engangsemballage og modtag en rabatkode som tak. Når du returnerer din RE-ZIP, vil den blive genbrugt igen og igen...

Efter du har modtaget din ordre, skal du blot folde den tomme RE-ZIP sammen og aflevere den sådan her:

 • 1

  Find Returpunkt

  Find et Returpunkt i RE-ZIP appen

 • 2

  Scan

  Scan RE-ZIP QR-koden ved Returpunktet for at modtage din rabatkode

 • 3

  Returner

  Returner den tomme RE-ZIP ved Returpunktet kvit og frit