Chokoladegaver, mødeforplejning og meget mere

Firmaløsninger

Naturlig chokolade med omtanke - produceret med solenergi lige her i København

Chokoladegaver, mødeforplejning og meget mere

Firmaløsninger

Naturlig chokolade med omtanke - produceret med solenergi lige her i København

premium chokoladeæsker og julekalendere

JULEHILSEN TIL KONTORET

Nu er årets julekollektion lige på trapperne - og forudbestilling er allerede i fuld sving. Det betyder, du nemt og hurtigt kan bestille en udsøgt julegave til dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Gør december på kontoret ekstra hyggelig og forkæl dit team med en premium chokolade julekalender. Opdag hurtigt hvordan samtaleemnet ved kaffemaskinen pludselig bliver til chokolade, når dit team hver dag kan åbne en låge med en udsøgt chokolade - nogle dage endda to!

Som altid, er vores chokolade ansvarligt produceret på vores fabrik i København og indeholder udelukkende naturlige ingredienser🌱.


Bestil julechokolade her

til kaffemaskinen, mødelokalet, dit showroom

chokoladebites

Her er et af vores mest populære produkter - og vi forstår egentlig godt hvorfor. De små chokoladebites er både visuelt flotte at servere, praktisk pakket i genanvendeligt folie, og så gemmer de på en pallette af forskellige naturlige smagsnuancer.

Alt fra hvid chokolade med persisk lakrids, eller mælkechokolade med karamel og et strejf af havsalt - til marcipan med dobbeltovertrukket med mørkchokolade. Og mange flere.


Se udvalget her