CAREERS

We love chocolate and passion – and passion is what it takes to be a part of the Simply Chocolate team.

Take a look if any of the following positions are fitting your profile. If not you are always welcome to send a speculative application to info@simplychocolate.dk

E-Commerce Manager

SC_Barer_Februar_02

E-COMMERCE MANAGER


Er du genial til at forstå det komplicerede webshopsprog, reagere og handle ud fra data? Er du drevet af vækst? Har du et æstetisk, grafisk øje? Så er det nok dig, vi leder efter: Ansvarlig E-Commerce Manager, der skal drive og vækste vores helt nye Shopify-webshop, og være med på rejsen for at udbrede ansvarlig – og utrolig lækker – chokolade til hele verden.
Simply Chocolate er et chokoladebrand med alt fokus rettet på god smag, naturlige ingredienser, æstetik og bæredygtighed. Vi producerer alt vores chokolade i København, og vi har en målsætning om at overbevise forbrugeren om, at chokolade smager bedre på naturlige ingredienser, og at vi alle har et ansvar for at tage bæredygtige valg.

OM JOBBET

Du bliver den vigtigste spiller på E-Commerce holdet, som er en del af vores tætte kommunikations- og brandteam. Som E-commerce Manager får du ansvar for Simply Chocolates online strategi, vækst, customer journey og drift på vores webshop der primært henvender sig til Danmark og Europa. Vi skal sammen sætte ambitiøse målsætninger, og du vil være en solid byggesten til at bygge vores webshop til nye højder.

OM OPGAVERNE

– Drift og vækst af vores nye webshop
– Optimering og strategi for kunderejser og muligheder på markederne
– Kampagnestrategi og eksekvering i samarbejde med teamet og på tværs af platforme (Facebook, Instagram, Nyhedsbreve, Google m.v.)
– SEO

HVEM ER DU

Du har målbar erfaring med e-commerce, og har fingeren på pulsen ift. tendenser og muligheder indenfor dit felt. Du skal kunne omsætte indsigter, nøgletal og analyser til konkrete handlinger.
Vores webshop er ny, og du bliver derfor vores go-to og ekspert på området. Du har det visuelle overblik, og kan producere content til kampagner i samarbejde med vores Brand Manager – det er derfor også vigtigt, at du har en stærk æstetisk sans.
Måske er du freelancer eller konsulent, Måske søger du en fast stilling enten deltid eller fuldtid. Det er ikke så vigtigt for os, så længe du er den rigtige kandidat.

Din faglige profil
– Solid forståelse for at drive og optimere e-commerce
– Kender til Shopify og gerne Adobes programmer
– Stærkt grundlag for at bruge og eksekvere kampganer på SoMe, Google osv.
– Grafisk øje og hånd
– Taler og skriver dansk og engelsk som minimum

Din personlige profil
– Trives med at være ansvarlig og selvstændigt kørende
– Byder gerne ind med gode ideer og nye metoder
– Glad og positiv
– Struktureret og resultatorienteret

VI TILBYDER

Du tilbydes en spændende og udfordrende mulighed som nøgleperson i rejsen med vores nye webshop, som vi har store ambitioner for. Du får ambitiøse, passionerede kollegaer, der tror på og brænder for vores produkter. Vi er en virksomhed hvor alle har en stemme, og der er kort vej fra gode, gennemarbejdede ideer til eksekvering. Vi ønsker at den enkelte medarbejder kan skabe succes,
Løn og ansættelsesvilkår afhænger af kvalifikationer og ønsker.
For mere information eller spørgsmål kan du tage fat i Anna Ellegaard Buch på aeb@simplychocolate.dk eller Lars Fink Rasmussen på lfr@simplychocolate.dk. Ansøgning og CV sendes til Lars Fink Rasmussen på lfr@simplychocolate.dk. Vi ansætter en kandidat, så snart det rigtige match er fundet.

Didn’t find anything interesting?
Don’t hesitate to send us and email with your speculative application to info@simplychocolate.dk